Tinlicker op Anjunadeep

Na verscheidene releases op Sotto Voce en Zerothree verschijnt binnenkort de eerste single van Tinlicker – de Utrechters Micha Heyboer en Jordi van Achthoven – bij het gerenommeerde Anjunadeep. Deze Londense platenfirma flirtte al flink met hun tracks ‘Maandag’ en ‘All In The Fire’ waarna op Amsterdam Dance Event de laatste handtekeningen onder een contract voor meerdere releases werden gezet.

Op Anjunadeep 08, het jaarlijkse vlaggenschip van Anjunadeep dat vandaag is verschenen, vind je reeds Tinlicker’s epische ‘Soon You’ll Be Gone’ terug. De stuwende progressive techno van Tinlicker zit reeds geramd in de sets van Deadmau5, Stephan Bodzin, Oliver Heldens, Yotto, Pan-Pot, Don Diablo, Sander van Doorn, Proxy, Feed Me en vele anderen.

www.anjunadeep.com/deep08

Anjunadeep heeft de afgelopen jaren serieus aan de weg getimmerd en mag zich gerust een van de toonaangevende elektronische labels van het moment noemen. Het label werd in 2005 gelanceerd als ‘dieper’ sub-label van het toen al flink bekende Anjunabeats, het label van Above & Beyond. In de eerste jaren was het trance-trio zelf nog betrokken bij het label, maar al snel nam James Grant (de broer van Jono Grant, een derde van Above & Beyond) de taken over. Het label verschoof daarmee zijn muzikale focus en inmiddels kunnen we stellen dat eigenlijk geen label beter de balans tussen deephouse en elektronica weet te vinden dan Anjunadeep.

Published on: Dec 9, 2016 @ 17:52